EAA Lissabon

EAA:s årliga kongress är nu avklarad. Detta var den 30:e i ordning. Den tredje med mig som deltagare och presentatör. I år presenterade jag en artikel med titeln Audit quality at the low end of the audit quality continuum: An analysis of the disciplinary cases of the Swedish supervisory board of public accountants.

Som vanligt var den största behållningen det sociala (och det är väl så det skall vara?) men några intressanta presentationer hade jag iaf nöjet att besöka.

Efter konferensen som varade mellan onsdag och fredag (25-27 april) kom Tove ner och vi passade på att uppleva Lissabon med omgivningar under några dagar.

Detta var min sista EAA konferens som doktorand. Förhoppningsvis är jag tillbaka nästa år i Rotterdam – som doktor.

Creative Commons License

Tags: , ,

Leave a comment