Livia

Det som följer är rader jag borde skrivit för länge sedan, eller, i alla fall känns det som en evighet sedan. Den 28 maj detta år fick vi nämligen en dotter. Flickan skall heta Livia, heter Livia, om än inofficiellt än så länge. Faktum är att vi ännu inte skickat in de papper som Skatteverket (sic!) kräver för att “flicka Sjöberg” skall bli Livia Carrington. Men det är sommar. Och hon har ju sitt personnummer! (Vad mer kan en medborgare i konungariket Sverige begära? Kanske är det inte namnsdag och konfirmation som borde firas utan dagen då den nya medborgaren får sitt personnummer och den dag hon betalar sin första skattekrona?)

Livia

I vilket fall så mår medelsvenssonfamiljen Carrington-Sjöberg bra. Det som andra somrar varit semesterveckor har dock detta år varit inofficiella pappaledighetsveckor. Inget fel i det. Tvärtom. Men det var länge, allt för länge, sedan jag hade tid att skriva. Och då är det inte bara uteblivna bloginlägg jag klagar över. Till hösten blir det dock ändring på detta! Men denna ändring får bli ämnet för kommande inlägg.

Creative Commons License

Tags: , , , , , , ,

Leave a comment